Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålrör i vitt och svart



Det här handlar om stålrör

och hur de här rummen är det enda jag behöver

Jag hyllar mina steg

mellan sovrum och kök

slickar mina skosulor

och hör själv hur enkelt det låter


Du är inte här

Jag har mina egna, krispiga fingrar

mjuka när jag är smutsig

Jag ärar mig själv för det


Det finns en världsvid möjlighet

om jag blundar och håller andan kallt, starkt

En förskjutning i bäckenbenet

Tidvis måste man älska för att kunna se någonting

Bitvis måste man hålla andan för att hitta luft


Rummet och jag

Smeker mina fötter mellan vardagsrum och kylrum

Det handlar inte om stålrör

Om hud, hud och skendöd fradga

om detta ville jag berätta

men jag började med en svart lögn

och slutar med en vit


-Jag är inte ensam




Fri vers av Tess the mess
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 01:36



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är säregen
du har din stil
det visar på personlighet

och du var en av
mina första s.v
för si så där tre-fyra år sen va
nå sånt

ska kanske börja skriva nått
snart
får se
men vi hörs da

tjipp
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess