Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän till mig, lämnade oväntat jordelivet....


för du är fri

Flyg du
sedan du löst dina bojor

nu kan du se och veta
alla livets hemligheter
och det är din tur att le
att skratta innerligt högt under
himlars valv

flyg nu
för du är fri




Fri vers av BitterSweet
Läst 458 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-10 08:42



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-09-02

  BitterSweet
Tack... jag hoppas att han på nåt sätt får ta del av den...
2011-05-10

  Herr Funderare
Väldigt fin text!!
Om din vän kunde läsa den, skulle den bli väldigt glad
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet