Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stup

Stup
aktar jag mig för

Min överlevnadsinstinkt
hindrar mig från att
gå för nära branten

Men jag har inget skydd
mot den plötsliga insikten
om livets korthet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 12:44



Bookmark and Share


  Järnkatten
Väl gestaltat, men det kan ske när och hur som helst, att avsluta sin dag med en tacksam tanke är helande...
2011-05-13

  walborg
Visst är vi rädda ibland ...
2011-05-11

  rundgångbalansochgungning
Tid är bara ett begrepp och du finns just nu. Tänk inte i fel banor, för ett femårigt barn kan avlida lika mycket som du.

Mycket bra skrivet och du använder orden fint men sorgligt.

Ha det fint

/Elvreus
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP