Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar och ekvationer.

Cirklarna rubbats ur sina banor

försöker minnas ekvationen

som höll dem i balans.

 

 

 

 

 




Fri vers av Reg
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg