Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte

 

*
jag vill inte ha dig här
om du inte kan gå 
dit du behöver
när du vill
när du vill
är inte när jag vill
om jag vill när du inte vill
jag vill inte ha dig här
om du inte kan nå
din frihet att gå 
när du vill
när du kan
är inte när jag kan
om jag inte kan när du kan
jag vill inte ha dig här
om du inte kan få
mig att förstå
att du vill och kan nå mig
när du själv vill få 
det du önskar
bara då
när du kan gå själv
på egna ben
är du välkommen
att komma till mig
bara då
*



*
jag vill inte ha dig här
om du inte kan gå 
dit du behöver
när du vill

 

när du vill
är inte när jag vill
om jag vill när du inte vill

 

jag vill inte ha dig här
om du inte kan nå
din frihet att gå när du vill

 

när du kan
är inte när jag kan
om jag inte kan när du kan


jag vill inte ha dig här
om du inte kan få mig att förstå
att du vill och kan nå mig
när du själv vill få 

det du önskar

 

bara då
när du själv kan gå
på egna bens fötter



är du välkommen
att komma till mig

 

bara då
*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 18:18



Bookmark and Share


  Thurizas
Underbar. Kan fan inte säga något mer än så.
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri