Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din överaskande effekt

Oförståeligt hur den

röst som du bär

i sin klingande

melodi

 

Väcker liv

i den räv

jag tystat

och gömt 

undan världen

 

Din melodi

får dess vassa

klor att sticka

hål i mitt

hopplösa försvar

 

Nu skall vi

jaga dem på

flykt

 

Nu kan jag

vakna

 

med två leenden




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 21:05



Bookmark and Share


  blaite
Me like
2011-06-07

    Josefine Anna Victoria
Du är bra! Älskar dig söstra!
2011-05-12

    ej medlem längre
Åh vad fint!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér