Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Festar ibland


ICA frestar ibland


ICA frestar ibland
2 burkar Matjes sill för 10 kr
Så förbannat gott…
Och billigt
Jag handlar och inser sen att
Jag börjar låta som en ”gamling”
Fasen men det är klart att man handlar
När det är billigare om man kan….

Vardagsfest




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 00:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så sant, det gör även jag
2011-05-11

  Bibbi VIP
Självklart är det så för mig också:-)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO