Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, Eros och Fan.

Vakna nakan du och jag

och fan själv på min högra sida.

Eller är det eros vad vet jag?

 

Jag räcker till för båda.

Kom igen, ja jag utmanar livet jag vet.

-Vadå?

-Insats???

- Ha, det får väl bli min själ då.

-Oavsett utgången så är jag vinnare.

-?

- Jag menar, jag Lever mitt liv. Gör du?

 

 

 




Fri vers av Reg
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-11 00:17



Bookmark and Share


  Mystica
Härlig inställning, och härlig text!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg