Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade vän




en halv timme av icke död

 

Gradvis kommer medvetandet åter

Efter trettio minuter av liv

Ett stenras tog allt

Lämnade mig naken

Mjuk

Försvarslös och genomskinlig för dina ögon:

Känsligt intensiva stjärnbilder

Jag tog emot gåvan utan motstånd

Oändlig kärlek

 

Minuterna ska sparas

För utgrävningar i annan tid

Jag behåller en sten

Alldeles slät mjuk varm




Fri vers av cilax VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-11 01:25



Bookmark and Share


    chriz
~fin
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt