Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter fint (väntar på inspiration)

sitter fint
väntar flåsar
gör då och då
en åtbörd av
förväntan

väntar
flåsar lite
sväljer
flåsar igen
väntar

flåsar
sitter fint
väntar
vrider lite
på huvudet
väntar

väntar
flåsar
väntar
sitter
fint
väntar




Fri vers av stenhur VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med anahita!
2011-05-15

  Monika A Mirsch VIP
känns gott att inte sitta ensam med den torra väntan....
2011-05-11

    ej medlem längre
Annars var det en exakt skildring av mina hundar när jag har godis i handen. . .

Vad tror du om att slå med tassen, jag menar handen, på tangentbordet? Det kanske ger utdelning. . . (kallas klickerträning eller positiv förstärkning) :-)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP