Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är svårt sjuk


Om du är svårt sjuk
Och felbehandlad
Och vill anmäla
Så gör det fort

För socialstyrelsen ”hinner inte”
Behandla ärenden i tid
Och struntar i det så dessa
Sviks flera ggr

Först felbehandlingen
Sen så sinkar man behandlingen av ärenden
Så ev ”fel” döljs, i döden av de
Som svikits




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 20:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vart är vi på väg i vårt land?
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO