Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när någon öppnar sitt hjärta

ibland blir jag rädd

när någon lättar  sitt hjärta

så rädd att det händer att jag skrämmer  bort

personen ifråga

som vågat ge mig förtroendet

 

likaså  händer det att jag är så rädd

för att  såra

att jag vänder mig och går




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-11 20:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text om det svåra att gå vidare och våga lita på andra när man upplevt svek i livet.
2011-05-11

  Suzy med punkterna
Ett varmt hjärta lockar...men mest av allt varma hjärtan ...
Vackert min vän
2011-05-11

  walborg
Var inte så rädd för allsmäktigheten - den vara bara en sekund i alla fall!
2011-05-11

  Smurfeeeen
*gilla*
känner igen mig väldigt mycket! mycket bra :)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell