Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Error

felbedömning

 

av livet

sen jag återvände hit

 

ingenting är sig likt
ingenting är i sammanhanget
förklarligt

 

 

-
det snurrar i mina ådror
nagelbanden kliar
har klöst mig själv i sömnen
flera nätter nu

ögonen blöder om eftermiddagarna
ärr och blåmärken är bara bevis
på saker som aldrig inträffat

ingenting känns
betyder
utan dig

 

hotar lejonen
slår knutar på snablarna
vatten, vatten
tiden, tiden

kom tillbaks




Fri vers av C.Wieske
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-11 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske