Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städsugen

Fan sa han jag måste va ledig i 2 veckor

För att städa, sa han

Och var förbannad…..



Men jag som sett hans lägenhet

Undrade om 2 veckor skulle räcka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO