Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns tonen igen….?


”Den som inte har råd med SL kort

Får väl söka socialbidrag”

Säger en av de ledande (moderat)

Inom statsstyrelsen

Torbjörn Rosdal.

Lite föraktfullt






Känns tonen igen….?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO