Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hälsar väl pappa där uppe?

 




Camilla, min vackra mamma2.

Vem vill förstå nattens mörker
när det blomstrat på dagen?
Bortom min sikt,
bortom all förståelse.
Vad betyder outalade ord
när det viktigaste har sagts?


Ett hjärta till ett annat vet.

Ditt skratt kommer aldrig att dö
så länge minnena får leva.
En tomhet som skälver
som ändå är full av tacksamhet för tiden vi fick.

Till vägens ände
följde vi,
och fick ditt sista slag genom våra fingrar.
 Där ron du sökt tog över
och din vila blev för evigt.

Han stod säkert där
med värme i blicken och tog emot dig.
Forever är för alltid.
Två änglar i himlen
och vår saknad på jorden.

Mamma

Jag finner inte orden...




Fri vers av Lindsy
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-12 00:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vacker och kärleksfull.Ögonen fylls av tårar
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy