Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (mycket mer)...

 

AMF-pension

lite mer att leva för


för oss vanliga


AMF-ordföranden

får allt mer att leva för

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-12 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är det där gamla ... mycket vill (ska) ha mer . . .
2011-05-14

  L Patrik W Johansson VIP
Han borde få monopolpengar eftersom han hade hant om låtsasjobb

läste att 75% inte ens använder sig av arbetsförmedlingen pga ineffektiviteten

Be well,
LPWJ
2011-05-12

  ULJO
Jo så är det nog, överhuvuden de skor sig alltid på andra.
2011-05-12

  Herr Funderare
Du är en av dem som väcker mina tankar till liv.....
Varför har du egentligen så mycket mellanrum mellan raderna?
Jag skrev nyligen en text om er....
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra