Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi till texten är på gång...


Som en sommardröm!

Sommar´n väntar lång och skön
med ett hopp av glitter
Ängen lockande och grön
ger i blicken kvitter:
Så fin ljus
som en "star"
vårt lusthus
här vi har!
Sommar´n väntar evigt grön
under skratt och fnitter!

Kom med mig, gör en ring
sätt er ner nu alla!
När mat, dryck bjuds här omkring
ska vår glädje skalla:
Njut av da´n
lustfylld fart
på vår plan
underbart!
Så här, vänner runt-i-kring
så ska glädjen tralla!

Sedan bjuds det upp till dans
alla då har en chans
kropp, som fötterna röra
som så gott kan göra!
Glada svängar
över ängar
dansen går
vänskap rår!
Gott! Sen på kind annan glans
så kan dans förföra!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-12 10:31



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Melodin finns ju redan där! Som sommaren, vacker och skön, evigt grön.
2011-05-31

    ej medlem längre
Fin visa...
2011-05-12

  ULJO
Det blir nog en fin sommarvisa
2011-05-12

  Junitvillingen
Härligt uppfriskande rimtext!!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt