Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforismer: Den Svarta Bonden

~*~

Som Marilyn Manson, som vitt och svart, som gjort karriär på att tala om allt 
som andra gör som sprider negativitet
men inser inte att han själv gör det och om det är medvetet är det publiken som inte gör det

*

att tänka i svartvitt är att tro de är steget före de som är det
som de är steget efter

*

populärkultur är aldrig ett Mount Rushmore
okulturens censur kan aldrig skapa ett Mount Rushdie
för pop blir aldrig rock

*

folk är inte menade att bo i hyreskaserner som Peps en gång sa
som kreatur i ladugårdar på landet
där vi bo i stora och mindre hus

*

att spela svart som en liten bonde i schack
är att alltid befinna sig i försvarsställning

*

istället för att skriva svart på vitt
är det alltid bättre att skriva vitt på svart

*

när du är trött på det höga brusets tinnitus C
gör alltid en klick grädde mörkret mildare

LPWJ 12/05/11

 

Haiku & Aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 14:06



Bookmark and Share


  thyra
Aforismerna är kontrasternas verklighet! Bilden är finurligt rolig! Fint!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP