Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion 3/5-2011. Är livet såhär?


Spring för livet

En kapplöpning
frustande och andfådda
borstade manar
omhändertagna kroppar
välbevarade
Vi springer fort

Störst
Bäst
Vackrast

Låtsas inte bry
oss om de andras
välvårdade yttre
besittande kunskaperna
manen som närmar sig
Med stormsteg

Störst
Bäst
Vackrast

Spelar oberörda
men är livrädda
för att förlora
Komma sist

Ökar takten
gör allt man kan
Vill inte komma gående
Med skammen tatuerad
I ansiktet

Störst
Bäst
Vackrast

Slänger oss
med huvudet före
efter kronan
Detta guldiga vapen
Chansen till lycka

Ett steg bort




Fri vers av filosofian
Läst 798 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-12 18:07



Bookmark and Share


  Anadol
Tankfullhet gillas. Bra!
2011-05-29

    Benjamin Gullbing
En fruktansvärt rörande text<3
Den är värd att läsa igen.
2011-05-22

    ADI Nehlin
klokt skrivet..ger lite att tänka på
2011-05-22

  Nikolai Jungsin VIP
För en del.. är allt en tävling.. andra ser sig som en vinnare oavsett :)
2011-05-21

  Ninananonia VIP
Bra skrivet! :) :)
2011-05-13

  Ninananonia VIP
Stanna upp! Andas! :) :) Kram
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian