Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsar och Prinssessor


finns det gott om

men bara en Drottning

och en Konung

ifrån varje stam…

Dagens sanning!

Hoppas nu ändå att några Princessor här på nätet inte bara vart arga på mig?!

Ett par skrivarvänner!

Ken Cassel
12/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-12 19:39



Bookmark and Share


  aol
så sant
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel