Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i korta ord

Livet är en tunn tråd

balanseras

 

Med beslut

Handling

 

Förskönas med lyxen

Vänner

Familjen


Men




Likt en tråd


Är den så lätt att bryta




Fri vers (Prosapoesi) av Black Bird
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-12 23:04



Bookmark and Share


  A-asuka
jätte bra skrivet!
2011-06-07

    Yarissa
Bra beskrivet
2011-06-02

    Vico
bra skrivet. tänkvärt och ärligt ;) smart som få är du!
2011-05-22

    AA VIP
Viktiga ord. Livet är att balansera vid en knivsegg. Det som tas för givet kan raseras.
2011-05-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
viktigt att ha i minnet, bra där.
2011-05-13

  mare VIP
Så sant, bra diktat..
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird