Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrossande för krossande


Tomat blir ketchup

Frukter blir kräm

Eller juice

Socker blir strösocker

Kaffebönor blir, kaffe pulver

Människor, blir luttrade människor

När de krossas







(ja eller nåt värre)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 00:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag ber ofta som man bad i väckelsen i Wales:

"Krossa mitt stolta styvnackade jag!
Sänd väckelse och börja med mig!"
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO