Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig

Låt mig få säga mitt

 

låt mig få känna som jag gör

 

ingen kan ta ifrån mig mina känslor

 

det onda

 

det unika

 

för just

 

mig 





Fri vers av Porslinsdockan
Läst 203 gånger
Publicerad 2005-12-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan