Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REM

Jag hade följande dröm nyss

Du bestryker flugpappret

med din trasighet

Jag fastnar jämte hundra med mig

De andras, de helas, flugpapper

gapar tomma

Jag vaknade och tog en kall

svettdusch




Fri vers av cilax VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt