Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till er unga






vägra kalla er för pojkar och flickor
grabbar och tjejer

ta könet i edra händer
lägg edra händer till edert kön

ta bort
klä av er
gå ut
skriv poesi i pannan
på den ni hatar

säg att ni vet
vad blod är gjort av

säg att
ni druckit det

er fiendes

säg att ni är
det





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 19:10



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
två diametralt olika kommentarer...livet !
2011-05-13

  Gawain
Lysande, precis ofantligt! Så bra :)
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP