Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken men stolt.

Jag ska resa mig.
Du ska få se mig som du aldrig sett mig förut!
Jag klarar det här.
Du trodde att du kunde krossa mig.
Men nu är det du som går under.
Du anade inte hur stark jag är.
Du såg aldrig styrkan i mitt inersta.
Men nu vet du en gång för alla.
Jag är den starka här!
Du gjorde ett misstag.
Du trodde du var stark.
Och jag var svag.
Att du kunde behandla mig som ingenting.
Du ska få se mig som du aldrig sett mig förut.
Se mig resa mig!
Förstå att du aldrig har varit i närheten av min styrka.
Din väg tillbaka är lång.
Så börja krypa.
Och såra aldrig mig igen.




Fri vers av Puzzel_25
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-12-26 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25