Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden!

Vid öppet fönster lyssnar
jag till vinden låter den
smeka min kind

Hör suset i träden
mörkret kryper
in genom fönstret
det är så skönt
i stugvärmen




Fri vers av Ann-christin
Läst 590 gånger
Publicerad 2004-07-18 21:16



Bookmark and Share


    nilla
Det ger mig tankar på hösten och när jag sitter på mitt landställe. Den var jätte fin!
2004-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin