Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek visst



Kärlek visst

Men

Kärlek trist

Ger i alla fall till slut

Kärleksbrist




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 00:23



Bookmark and Share


  Zelogath
Så sant som det är sagt..
2011-05-15

  cilax VIP
Fint, skrev en pendang till din dikt, tack
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO