Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss naken satt i sitt hus



Miss naken satt i sitt hus

Hade bränt alla ljus

Den lus som hon haft som man

Ja eller istället för

Visste väl inte riktigt hur man gör

Eller ska

Så staken fick stå till buds

Och veken eller ljus ej fanns

Dess manshet blev hennes egen mus

Och kom i ett lycksaligt RUS

Och ropade högt till den sovande karln

Stick och försvinn

Nu får jag mitt rinn ändå

Och utan veke kärleks brinn

För han använde inte sin




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-05-14 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO