Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklös omtanke


Det är

För ”min” skull

”men jag förstår det inte”

För

Jag förstår det visst inte

Men det är för min skull

Men jag förstår det inte alls




Kan det bero på att nån vill verka vara

”Bättre vetande”

Och tar beslut om mej över mitt huvud

Det värsta är att den personen skulle

Bara hata, att bli behandlad så

Själv…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO