Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med förrått mögel



Det är fredag kväll

Jag har grön, mögelost

Jag har blå, mögelost

Jag har gott vin

Fin öl


Och


Inte dej tyvärr

I alla fall inte ikväll

Kanske inte nån kväll mer

Kanske aldrig mer



Kärlek med grönt mögel

Kärlek med blått mögel

Kärlek med grått mögel

Kärlek med förrått mögel

Eller kanske, sista datumet har gått ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2011-05-31 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO