Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du river agg och du bygger hägn


Du river agg och du bygger hägn

Mellan ofärd och fara

Du finns en olustig kvinnlig fägn

När som man ser att du vara

Iväg med känslor för billig peng

Och man undrar i vilkens säng

Du viskar ömt ”lilla rara”

I en lättfotad skara




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-05-14 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO