Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja hon säger så i alla fall men det kan betyde mycket....olika


HON är bara hans


Hon förmedlar sej via facebook, och kallar det säkert för kärlek, bilder….. på sej, händelser meningar. Tankar, men inga svar, inga sanningar, inget ärligt liv. VAD hur, när, om, och framförallt varför, får han inga svar.

Något enstaka privat mail som säger ”jag älskar bara dej”. Men han känner det som just ”bara” han är bara för henne… För bara betyder inte bara en sak, det betyder minst två kanske tre eller fler.

Bara ben
Du är den som hon bara
Eller du är bara den, som hon älskar
Du bara du
Eller Du är bara en av….

Så det finns inte bara en tolkning av bara
Inte bara den underbara…
För underbart är kanske kort
Men kan också vara långt bort
Oavsett vilken sort det är…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-14 19:00



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag känner igen mig mycket i detta
På gott och ont
Mest ont, tyvärr
Men lik förbannat bra text
Tack
2011-05-15

  Titti Rydberg VIP
Många sanningar väl komponerat.
Tack!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO