Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hon träffar Jon efter Jon så blir de jonisera....


Kärlek som joniseras


Kyssar man minns
Kyssen på torget
Kärleken finns, ja eller vinns
Hon säger saker som ”min prins”
Det var då..

Nu
Man ser och känner en annan ton
Det tillkommer för varje dag nån ny person
Leif, Johan och nåt annat Jon
Man anat, så förbannat
Och hon svär att det inte är

Ingen annan får, sätta ….

Kyssar man minns
En vid tågstation
Kanske var det sista avskedet då i höst
Sista gången med din röst
Som säger puss och kysser
På allvar....

Det känns än som det nyss är
Gången den första
När jag nu törsta efter mer
Kärlekens ler, är skört
Blir lätt trasigt och förstört….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-05-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO