Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftena kunna man svika


Löftena kunna man svika
Inget är heligt kvar
Tider om träffar som fika
Finns alltid nåt försvar

Himla med ögon stinna
Den som klagar om det bes brinna
Men en dag skall man finna
Att sveken får sej ett svar

Tro att nån kommer på måndan
Flyttas till tisdan bort
Onsdag är ju mer en sån dag
För all tid kommer bort

Himla med ögon stinna
Den som klagar om det bes brinna
Men en dag skall man finna
Att sveken får sej ett svar

Torsdag är klockan slagen
Fredag är sista dagen
Lördan kan kännas bedragen
Söndan en vecka bort




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO