Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman blommar

Blomman blommar
Och säger att i sommar
Blir det hårdkörning här på bygg
Men man funderar om man är
Med en gammal pensionär

För ska man tro på NCC
Så går byggandet på sne
Med
Fast de vill gärna att nån annan
Får ansvaret för de




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-08-24 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO