Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potterismen



Potterism potterism
Ett annat slag av ockultism
Tänk att de som strider mot tankar
Och berättelser om Gud


Så lätt smälter och förmedlar
Dessa trollska bud
Potterism potterism
Ett annat slag av ockultism




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-15 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO