Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag....en dag av saknad....



insikten ....

att det som varit

har varit

kommer inte tillbaka




men jag skänker en blomma i tanken

något som bär med sej kärleken

skänker den med kärlek i hjärtat

en kärlek som räcker långt

varar länge

i all oändlighet

ända in i evigheten









Fri vers av Anira
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 13:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina hjärtvingar skänker
vidare
vidare
2011-05-18

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira