Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa öppnar dörrar medan andra bara låser dem

Vissa släpper in en
Andra släpper ut en
Vissa låser en inne
Andra låser en ute
Men när dörrarna bara öppnas för en liten stund, så blir man alltid lika glad
och skiner upp som en sol

Men när dörrarna åter igen stängs för en
En efter en
Ja, då är det nog ändå ganska så lätt, att man bara blir lite ledsen
och känner sig lite nere igen...

Vissa öppnar dörrar medan andra bara låser dem

Ken Cassel
15/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-15 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om en känsla
som känns igen
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel