Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On the loose!

Är ute i det fria och bara släpper lös sig själv
eller
bara på rymmen ifrån allt och ingenting
då man bara finns därute någonstans, på våran nu, så någorlunda runda
men ändå så blåa jord
Man bara finns därute någonstans, men syns inte till, för tillfället
Är för tillfället inte i sikte i alla fall...

On the loose!

Ken Cassel
15/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel