Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuskryssar slänger ut all skit


Snusk-ryssar slänger ut all skit
T ex I Östersjön
De som förstör Östersjön
Är, som vanligt
RYSSDJÄVLAR
Putins anhang tillåter det uppenbarligen


Ryssar och andra svin som förstör miljön
För förstörandets skull känns de som
Har inget I denna världen att göra ö h t egentligen
Men Putin skiter I det
Han är bara ”rädd för” de som skriver "skit"
Men kan man annat
Om han och hans förbannade land
De skriver sanningen mest
Liksom att de spyr ut sin skit i Östersjön
Västerhavet för dom....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO