Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Jag ser dig komma gående
jag ser dina ansiktsdrag
det lätta duggregnet på min hud
känns som dina kyssar

Jag blundar
kan känna dina armar omkring mig
och höra dig viska imitt öra
dagen du gick din väg
dog en del av min själ
varför....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 07:12



Bookmark and Share


  TT
...berörande och känslosam...lite mörk...men mycket mycket bra...!!!
2011-05-16

  Anna*
Precis så är det! Applåderar
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna