Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det är de små stunderna som lämnar störst avtryck...


Små stunder...


Jag minns dem alla
Alla små stunder
Du skänkt mig glädje
Utan att veta

Jag minns dem alla
Alla gånger
Du gjort mig ledsen
Utan att veta

Du betyder allt för mig
Jag betyder inget för dig
Jag önskar alltid
Att du var hos mig
Du tar bara det du behöver
När alla andra svikit

Innerst inne

En tanke
En önskan
Ett hopp
En vilja
En tro
En känsla
Att också du minns

Att du minns alla små stunder
Av glädje
Och att du också
Vill uppleva dem igen

Tillsammans

Med mig…


TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-16 08:53



Bookmark and Share


  Anna*
Vemodsvackert skriver du längtan. Applåder
2011-05-18

  Ninananonia VIP
:) Ja du berör så med dina ord :)
Jag älskar dina texter!
:)
2011-05-16

  wildah
När man älskar någon behövs så lite för att man ska sväva på moln :-) Vackert skrivet som alltid!
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT