Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prinsessan på höjden

har två bröllopsklänningar
i garderoben
utifall att

de har hängt i fyrtio år
väl bevarade

ännu har inte prinsen
på den vita springaren
uppenbarat sig
med sitt lösenord

JAG SER DIG INUTI
SER DU MIG PÅ SAMMA SÄTT
MED KÄRLEK




Fri vers av Kim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP