Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kommer ingen frivilligt att vilja hjälpa dig

då du är en galning
En pedofil
En nekrofil
Och kanske då en homosexuell eller bisexuell sådan
En gravlax
En som tycker om att ha sex med ett lik av samma kön
Fy fan, vad äkligt
Eller en sinnesförvirrad våldtäcks man, som inte kan få kontakt med tjejer än på något annat sätt, än med våld
Och tydligen, med den senaste galna våldtäcksmannen ifrån Örebro
Ja, med mer än fjorton stycken tjejer
( Vilket jävla svin )

Då kommer ingen frivilligt att vilja hjälpa dig, då du bara vara måste vara en galning
Tjalla ner de värsta rötäggen, och sen själv bara hamna i fängelset
Inte så bra!
En dag så får de bara tag på dig, då du inte kommer att bli så himla glad…

Då kommer ingen frivilligt att vilja hjälpa dig…

Ken Cassel
16/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 17:10



Bookmark and Share


  filosofian
Det som händer är fruktansvärt men jag har svårt att tro att någon gör de här sakerna om de verkligen mår bra. Är det inte då de verkligen behöver hjälp?
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel