Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Jag står själv

Har många dörrar att välja på

 

Jag lever i en labyrint

 

En labyrint som består av tusentals dörrar

Livet är inte lätt

Och varje beslut kan tas på olika sätt

Har olika betydelser. Har olika vägar

 

Jag öppnar ena dörr

Men beslutet är mitt, men inte alltid lätt ...

 

 

 

 

 

 

Om jag ska att gå igenom den

Eller inte

 




Fri vers av Black Bird
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 19:16



Bookmark and Share


    Yarissa
Bra beskrivet av Livets vägar och villovägar
Min filosofi är att vi kan aldrig gå fel-
Bara lära oss att gå rätt!
2011-05-18

  mare VIP
Precis, så är det...kan vara mycket spännande..
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird