Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste

jag måste slockna nu
i en stad som evigt brinner
jag måste hitta ut
i en väglös labyrint
jag måste finna tro
i världen utan himmel
jag måste försöka le
simmandes i dina tårar




Fri vers av chriz
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-08-09 00:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker dikt..som berör..
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

chriz