Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej

 
så här kan vi ju inte ha det...

- andas lungt

- höj blicken

- slappna av

- ha lite roligt istället

- njut lite

- gläd dig tillsammans med alla fantastiska människor du känner

det är du värd!




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson