Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om och till Paulo Coelho...



Ljusbringaren


 

Jag läste hans ord
den störste författarens
och min värld blev ljus

 

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 643 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-26 21:24



Bookmark and Share


  albatross
Just det! Just det! Jag säger det, ord är magi! Dina var det.
2005-12-28

  Ola Rydberg
om poesins kraft
härligt
2005-12-27

  Rachel Roth
ljuset har en sprängkraft att förmedlas genom texter och bilder...så magiskt egentligen...det förmedlar du här
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H